emeliewestin

2014

Beskriv 2014 med tre ord. Roligt, spännande & varierat.

Gjorde du något som du aldrig gjort förut? Gjorde jag säkert men inget jag kommer på så. Var på språkresa som jag aldrig varit på förut, det var något nytt. Gjorde säkert massor!

Vad är din största framgång under 2014? Jag vet inte, haha.  

Hur har ditt 2014 varit? Det har varit upp och ner. Gjort mycket roligt som gått på konserter, varit utomlands osv. Tycker inte 2014 var så märkvärt egentligen. 

Bästa köpet? Oj, den var svår..Det mesta jag köpte i New York var mina bästa köp men kanske mina Ugg eller något liknande.

Vad spenderade du mest pengar på? Haha.. jag gissar på mat.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Oj, bra fråga.. Jag var riktigt glad och hade en bra tid på Miley Cyrus konserten med Lisa. Det var den roligaste konsert jag varit på!

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?  Anaconda - Nicki Minaj, massa 5sos låtar och The vamps låtar. Började gilla dom 2014 och Anaconda kommer ja minas för jag och mina kompisar har en ''dans'' till den.. Hahah!

Platser du besökte/reste till under 2014? Åkte buss till rom med konfan så blev en hel del. Sen var jag även i Köpenhamn med familjen. England på språkresa och USA. Tror inte mer? Eller det blev en helt del länder eftersom vi åkte buss till Italien och stannade och sov i t.ex. Tyskland. Men kan har varit mer men 2014 var ett resår faktiskt!

Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015? Nej, det tror jag faktiskt inte. 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Ja såklart det finns men vad vore livet med bara skoj? Ibland måste man bita ihop och gå genom det. 

0 0 1 186 990 ... 8 2 1174 14.0 Normal 0 21 false false false SV JA X-NONE

Vad vill du säga till dig själv inför 2015? Ta tag i saker och gör det inte i sista sekund. Have fun helt enkelt!

 

Internett här är väääldigt dåligt och man kan knappt ladda upp bilder, knappt blogga. Tror vi hörs på söndag(4 jan) men vet inte kanske bloggar om det funkar.

Från julafton

Så söt var min hund på julafton.

Ny favorit bok!!

Jag har alltid tyckt att Divergent böckerna är mina favoriter men Pappersstäder får mig ändra mina åsikter. Wow! John Green skriver succe böcker, som ''Förr eller senare exploderar jag'', det var en super bra bok och är ganska känd kan man säga men Pappersstäder är en helt annan nivå, enligt mig. Det handlar om Margo som älskar mysterier och sen har vi Quentin som är kär i Margo. En dag så försvinner hon helt men såklart lämnar hon ledtrådar efter sig. 

Boken är fylld med späning och jag ville veta vad som händer hela tiden, jag läste så snabbt så jag var tvungen att backa och läsa om så jag han med själv. Det känndes som jag var med i boken på något sätt. Den är så bra att jag inte ville att det skulle sluta. Det bra med boken var att det försklarade allt som gick att förklara. Bra detaljer och älskar att man får läsa Quentin tankar i det hela. Boken ska komma ut i film och såklart kommer jag se den. Of course!! Men jag tror inte att filmen kommer bli lika bra som boken.

Jag ger boken 5 av 5, helt klart!! Läs den, läs den, LÄÄÄS DEN!!

Packar

Idag ska jag till Sälen och vara där över nyår, tyvärr. Tycker inte det är aå kul om jag ska vara ärlig. Man man, internettet där kanske inte är det bästa, don't know men jag ska försöka blogga så mycket jag kan. Ska åka hem på söndag men jag ska blogga även fast intenettet kan vara segt. 

26/12

Nu är julen slut för i år. Lyckad jul! Super nöjd med allt som de bjöd på. Som ni ser på bilden är det på min gran väldigt insomat och det är för jag fick ett nano objektiv till min kamera (!!!!), sååå glad!!! Idag var jag med Lisa och bytte julklappar osv sen komFilippa senare och vi pajade pepparkakshuset jag, Lisa, Filippa och Alice hade gjort. Alice kunnde tyvärr inte komma men men. Imorgon ska jag fixa lite saker för att senare åka upp till Sälen. 

God jul!!

Fixad och klar! Sitter just nu och kollar på tv hos farmor och farfar. 

Julmorgon

Vaknade runt 10 sådär och gick upp och fixade min varm choklad och åt julknäcke mned skinka(!!!), sååå gott. Vi ska till farmor och farfra runt tre och börja fira jul som vanligt. Ska hoppa in i duschen nu, vi hörs!! God jul på er också. 

Med Hanna

'

Hanna kom runt 11 till mig och vi började med att byta julklappar och snacka. Efter vi hade ätit lite så fick vi sätta upp granen och pynta. Det gick sådär att sätta på stjärnan.. Haha. Hon ska åka hem runt fem och då ska jag och min familj fira papa.