emeliewestin

2014

Beskriv 2014 med tre ord. Roligt, spännande & varierat.

Gjorde du något som du aldrig gjort förut? Gjorde jag säkert men inget jag kommer på så. Var på språkresa som jag aldrig varit på förut, det var något nytt. Gjorde säkert massor!

Vad är din största framgång under 2014? Jag vet inte, haha.  

Hur har ditt 2014 varit? Det har varit upp och ner. Gjort mycket roligt som gått på konserter, varit utomlands osv. Tycker inte 2014 var så märkvärt egentligen. 

Bästa köpet? Oj, den var svår..Det mesta jag köpte i New York var mina bästa köp men kanske mina Ugg eller något liknande.

Vad spenderade du mest pengar på? Haha.. jag gissar på mat.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Oj, bra fråga.. Jag var riktigt glad och hade en bra tid på Miley Cyrus konserten med Lisa. Det var den roligaste konsert jag varit på!

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?  Anaconda - Nicki Minaj, massa 5sos låtar och The vamps låtar. Började gilla dom 2014 och Anaconda kommer ja minas för jag och mina kompisar har en ''dans'' till den.. Hahah!

Platser du besökte/reste till under 2014? Åkte buss till rom med konfan så blev en hel del. Sen var jag även i Köpenhamn med familjen. England på språkresa och USA. Tror inte mer? Eller det blev en helt del länder eftersom vi åkte buss till Italien och stannade och sov i t.ex. Tyskland. Men kan har varit mer men 2014 var ett resår faktiskt!

Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015? Nej, det tror jag faktiskt inte. 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Ja såklart det finns men vad vore livet med bara skoj? Ibland måste man bita ihop och gå genom det. 

0 0 1 186 990 ... 8 2 1174 14.0 Normal 0 21 false false false SV JA X-NONE

Vad vill du säga till dig själv inför 2015? Ta tag i saker och gör det inte i sista sekund. Have fun helt enkelt!

 

Internett här är väääldigt dåligt och man kan knappt ladda upp bilder, knappt blogga. Tror vi hörs på söndag(4 jan) men vet inte kanske bloggar om det funkar.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas