emeliewestin

God jul Emelie!

Köpte en läppenna och ett läppstift från mac cosmetics till mig själv idag när jag var i Stockholm. Läppstiftet är rött och jag har aldrig riktigt haft ett rött läppstift. Har haft mer nyanser av rött men inte bara rött. Så jag tog det och en läppenna som passa till, den är lite år bruna hållet men passar perfekt. Fick hjälp av en som jobba där, tur! Det blev en liten julklapp till mig själv av mig själv, haha.

Tidigt julklapp

Jag och en familje vän bytte julklapp idag. Fick super fina smycken från snö. 

 

Screen Test


 

Så kul att höra hur avslappnade de är och att de bara berättar helt random saker om de själva. 

Jullov

Att vakna och veta att man inte ska gå i skolan mer i år är ganska skönt. Slutade igår kl 11.00 men det blev ca 12.30 istället av ett privat själ. Men efter skolan åkta jag och min kompisar till stan och åt. Mysigt! Vi fick även lite på stan. Idag vaknade jag runt 10.30, hehe. Åkte ut till Marieberg med farmor för att shoppa lite julklappar. Bra dag! 

I ♡ Marc by Marc Jacobs!

Marc
 

 

När jag hade en Iphone 4 hade jag ett Marc by Marc Jacobs (visste inte att det var det då) och jag ääälskade det! Det finns även mycket annat fint från dem som deras datafordral.. En ren dröm i mina ögon!

She loved mysteries so much that she became one..

Jul jul jul... Snart!!

Idag efter skolan åkte jag och mamma till stan för att handla julklappar. Gick sådär kan man säga. Har ingen aning vad jag ska köpa till vänner och familj, står helt stilla i huvet. Men fick fram någrs ider men ska handla mer i helgen. På fredag slutar vi och tar jullov, äntligen!!! 

 

Julmys

Idag efter skolan blev det ett spontant julmys med Lisa, Alice & Filippa. Sjukt kul. Vi bakade lussekatter och fixade ett pepparkakshus som ni ser på bilden. Spontant tänkande är ganska kul, haha.