emeliewestin

Första advent

Första advent firades med lussebulle, pepparkakor och glögg med mamma och pappa. Inget speciellt men mysigt. 

Lyxigare frukost

Såhär ser min frukost ut idag, Lite lyxigare med chockland med grädde och marshmallows.Det är ju ändå första advent idag. Min dag kommer vara pluggdag, Har spanska prov på tisdag. Spanska är det ämnet jag avskyr. Inget för mig!! Åker troligtviss och tränar också, på gym. Vi hörs senare! 

Igår, lördags

Jag bloggade inte i lördags eftersom jag vaknade, kollade tv sedan fixade mig för att åka till rusta och köpa jul grejer.. Sen fixade jag mig och gick på resturang med min familj. Mamma,pappa, faster Annie, framot och farfar. Vi firade farfar sim fyllde år för ganska långt tag sedan.Bättre sent än aldrig. Vi åt förrätt och varmrätt på slottskällaren. Mysigt! Efter det åkte vi till Annie och snackade och åt efterrätt. Kom hem runt 00. 

Nytt & fräscht

Hejhej,Emelie här! Jag har bloggat på emeliewestins.blogg.se innan men tycker att blogg.se är lite svårt. Men detta verkar bra och frächt. Jag kan väl dra en lite kort beskrivning på vem jag är osv, för de personerna som inte vet något. Jag är född år 99, alltså är jag 15år och bor i lilla Örebro. Jag har en kärlek till min kameran och älskar(!!!) att fota. Jag gillar även att shoppa så smink och kläder är ett stort intresse. Men det blandar, ibland är det mer käder och ibland mer smink. Jag går i 9an och alltså ska snart välja gymnasium vilket gör mig väldigt nervös så det kommer komma lite tankar kring det. Jag är väl en vanlig kort liten tjej som älskar fota, skönhet och mode, träna. Sen älskar jag och resa och min senaste resa var New York! Läsa är även en stor del i mitt liv. Kommer alltså komma inlägg om böcker, ni kan även fråga frågor om böcker som t.ex. vilken jag läser nu, har läst osv. Svara på frågor är alltid kul! Men efetrsom jag går i 9an nu och skolan komme rlite före så kommer det inte komma inlägg 24/7, jag försöker blogga så mycket som möjligt. Vill inte läga upp onödiga inlägg som jag tyckte det blev på min förra blogg. Nu är nytt och ska fixa detta bra. Jag komemr ha kvar min gammla blogg för det är lite kul. Hoppas ni fått en litten inblick i allt & fortsätter följa min blogg, kram!

Upp