emeliewestin

Till valborg

 

Till valborg som är imorgon, så behövde vi ha något gött att ha till efterrätt vilket blev ett försök till detta så för ca 1 timme sedan fixade jag och Anna något tappert försök till den ''kaka'', men vi får se.. Ska umgås med Anna, Ankii, Alice, Lisa, Filippa och Alice pojkvän Jonathan. Ska bli riktigt kul, Anna och jag har handlat massa till imorgon så hoppas vädret blir någolunda bra så vi kan sitta ute eller något. Har dock aldrig fattat varför man firar valborg men de är kul iallafall haha! 

Helt otroligt

WOW, jag tror på magi från och med nu.. 

Söndag

Idag har varit en chill dag med faster, gick upp runt 9 & åkte till henne runt 11. Vi åt sallad & sen tog vi en promenad + fika på stan. Så mysigt!! Ska snart laga kvällsmat. Hopps eran dag var super bra, kramisar.

Godmorgon!

Kl är snart 10 och jag sitter med lite frukost och kollar runt på bloggar. Kommer inte göra så mycket idag, blir någon powerwalk senare och måste duscha. Har inte bloggat för haft två dagar av NP i engelska + har varit ute en del på kvällen för det är så bra väder!! Men iallafall, NP i engelska.. Blir så trött. Vi hade skriv ''testet'' i fredags, igår, och man skulle minst skriva 250 ord vilket jag definitivt gick över men sen var tydligen att man max skulle skriva 500ord och skrev man mer fick man sämre betyg. Tydligen. Så töntligt, jag räknade inte mina ord men får hoppas att det är mindre.. Kommer bli riktigt sur om jag får dåligt betyg för jag skrev mer, helt orimligt. Men men.. Ska äta upp min goda frukost nu så hörs vi. Ha en bra dag!!

Tjejkvällen

Igår var en såå mysig kväll med tjejerna, dock fick vi inte till snygga bilder men vi åt kött, potatis och sallad + ''efterrätten'' som ni ser på första bilden. Vi träffades 18.30 hos Lisa för att sedan åkte och handla all matt för kvällen. Vi fixade maten, snacka och hade allmänt trevligt. Körde hem halv ett och somna ganska sent. Gud vad jag älskar dom tjejerna, bästa gänget helt klart!! 

Med faster Annie

Sitter just nu hos Annie men har varit på stan & ätit. Så trevligt!! Ikväll blir tjejmiddag/mys med gänget ;-). Ska bli väldigt kul, vi hörs. Hopps eran dag varit bra, kram!!

Kladdkaka

Det skulle bli kladdig kladdkaka men men.. Den var god ändå så haha. Tror jag använde en för stor form så jaja. Följde detta recept :)

NP

Hade NP i NO idag & blää. Så hemskt tråkigt, jobbigt & svårt. Fast vi fick sluta 13.30 så de var ganska skönt. Körde även på en helt svart outfit, roligt.. Haha men tyckte den va enkel & snygg. Nu ska jag äta & kolla youtube för att sedan slipa trappen. Snabbt mobilinlägg.