emeliewestin

Favorit

Favorit träning för benen helt klart, gör den någon gång i veckan. Älskar hennes kanal också!!

Nytt

Blev en video istället för bilder. 

Dagens outfit

// Tröjan från Hunkydory & jensen från Levis //

Tog snabba bilder eftersom jag inte orkar vänta på att mamma ska komma hem, vill bara hoppa in i mjukis. + hade jag en vit kofta till denna outfit från gina. Mitt rum är även stökligt men men, snabba bilder är bättre än inga bilder. 

onsdag

Kom precis hem från gymmet med Anna & nu äter ja lite sallad all by myselfe.Gött!! Ska börja blogga bättre som jag säger hela tiden men men.. //mobilblogg

sorry!!

Åt precis shusi & så men tänkte egentligen skriva ett förlåt för jag har varit riktigt oaktiv men har en dålig anledning, skolan. I slutet av vackan innan livet hade vi ett stora prov. So & No ihop. Sen på fredagen var jag med min faster + boka frisörtid & ansiktsbehandling. Lördagen till måndagen var mer slapp tid + sov hos farmor & farfar. Tisdagen var min otursdag. Bara jag hemma & allt blev kaos. Slutade med att jag hamna på cykeln till farmor & farfar. Mobilen hade dött, internett med & moppen gick inte att få upp(låset) så vi fick köpa en ny mobil i slutändan. Onsdagen var jag på stan med farmor innan ansiktsbehandlingen. Ansiksbehandlingen var i 60min & jag fick Portu något. Dom tömde alla mina porer helt enkelt & aj det gör så ont!! Efter det åt farmor & jag hos faster Annie. Idag, torsdag fixar vi allt för pappa & jag ska till Sälen där mamma redan är. Så that's why jag inte bloggar + har knappt haft inspration. Men ska bli bättre & tänkt föra mer videos till bloggen för de är lättare att prata än skriva. Ses!! (Mobil inlägg)