emeliewestin

Pride video

Klippte ihop en snabb video från lite filmklipp jag och lisa hade från Pride, inte det bästa men men. Sätt på HD!!

Pride Örebro

Kom precis hem från Pride med Lisa och såklart var det lika kul som åren innan. Gick i paraden med Tegelbruket och efter det blev det show i stadsparken. Älskar Pride för alla är sig själva och bara har allmänt kul tillsammans och man mååååste bara älska Fashionpack. Dock så missade vi dom iår eller så uppträde dom inte.. Oklart men saknade dom. Pride är hur häligt som finns!

Brände nästan ner huset

Blivit dåligt uppdaterade eftersom jag bara är i skolan.. Dåligaste ursäkten jag någon sin haft men helt ärligt så har jag glömt bloggen lite.. Vi har inte börjat plugga än men vi har haft idrott och pt, personlig träning. Vi har börja lite på matten och engelska men inget speciellt. Vi har dock fått våra datorer, blev MacBook Air!! Så skönt eftersom jag har en Pro. Annars har inte så mycket hänt förutom att jag nyss höll på bränna ner huset.. Haha. Bakade maränger som jag brukar men dom här vart lite tunna och hade två ''plattor'' i. Plus hade jag ingen koll på dem för min kompis ringde, såå... Men ska göra bättre och tjockare ikväll om jag hinner. Ska käka mat med Hanna snart. Mumms... Men nu ska jag fixa mig lite för jag sitter i mjukis hehe. Puss!!

Första skoldagen

Idag började jag gymnasiumet vilket känns väldigt konstigt.. Dagen var väldigt kort och vi fick mest information om saker och ting. Fortfarande förvirrad och saknar min gamla skola lite.. Men det blir nog roligare ju mer man går I hope. Efter skolan åkte jag upp och fika med tjejerna och hade allmänt mysigt och nu blire promenad med bästa Hanna. 

Color me rad

 

 

Här är videon från color me rad, sjukt kul upplevelse. (kolla den helst på youtube.. blev lite konstigt här.. länk finns häär

 

 

Dagen

(Kredd till Filippa för bilden) Hej! Idag har varit en sån där perfekt dag, härligt väder & härliga vänner. Började med att ja vakna runt 11 & åkte upp till stan runt 14. Mötte upp Filippa, Ankii & Lisa för att käka & bara gå runt & chill i stan. De är jubileumsvecka i Örebro så det finns ganska mycket att se & det är miljoner människor där. Efter stan gick ja med Lisa hem & vi bara snacka & tog de lugnt innan jag skulle hem. Enkel men bra dag helt enkelt.

Color run 2015 | örbero

VILKEN UPPLEVELSE!! Helt sjukt kul, filmade massor så tänka fixa en liten video.. Om min IMovie vill funka. Men back ti the point, de var otroligt. Slla kastade färg på alla & bara dansa. Såklart sprang vi loppet också men scenen va dd roligaste haha. Ska verkligen göra om det om de blir något mer.

Snabb uppdatering

Just nu sitter vi på en restaurang vid stranden & ska snart äta. Igår shoppade vi & idag äre chilldag. Det är ca 30 grader & lite lite moln. Är dåligt på att blogga för vi gör antigen inget speciellt eller så är jag utmatad av solen.. Haha. Men detta va en snabb uppdatering från värmen, kram!!

Upp