emeliewestin

Julafton, god jul

ÅÅÅH, äntligen julafton!! Dock ligger julkänslan lite på noll.. Ingen snö, men men. Hoppas ni alla har en bra julafton och fortsatt bra slut på 2015. God jul! 

Danmark, Köpenhamn

Två bilder från shoppingturen på ca 8km. 

Igår tog vi bilen ner till Danmark för att vara här tills på söndag. Men igår, fredags, så var vi bara på hotellet. Vi var trötta efter den långa långa bilresan. Idag, lördag, så har vi shoppat och ätit lite. Väldigt lång shoppingtur må jag säga. Blev en del också men Danmark är ganska dyra, priset + 25%. Lite tråkigt för det finns massa roliga, bra och fina affärer. Men Köpenhamn är en väldigt fint stad, har varit här en gång innan. Ikväll ska vi på resturang, inte något annat planerat. Benen är döda & jag har lite ont i huvudet. Men men, äta bör man annars dör man. Så benen får palla sig till någon god resturang ändå. 

4 juli & 30 september 2016

Biljetter till både Rihanna (fick The Weekend & Big Sean på köpet) & Justin är fixade till 2016. Hur fett??? Har ståplats på Rihanna och Golden cirkel på Justin. Hur roligt kommer inte 2016 bli men två toppen konserter att se fram emot. Taggad till tussen. Har ni biljetter? 

Skolprojekt

Idag visade vi upp våra filmer vi har jobbat med och detta blev mitt resultat. Vart inte 100% nöjd men men. Tänkte att jag lika gärna kunde dela med mig på bloggen när man ändå skulle få upp filmen på youtube anyway. 

Stockholm, 2a advent och skola

Oj, här har man varit en dålig bloggare. Har varit väldigt trött och därför inte bloggat. Inte en bra anledning, I know men men. Annars, vad har hänt i mitt liv? Jo, i fredags då nästan alla tåg ställde in tog jag och farmor ett tåg till Stockholm. Vi fastnade dock i Västerås och behövde ta en taxi till Stockholm. När vi kom fram så åt vi middag på resturang ''Prinsen''. Sen var vi bara på hotellrummet. Vi hade planerat att shoppa på fredagen men eftersom tågen strulade så blev det inte. Vi shoppade hela lördagen istället, kul! Blev lite julklappar men till mig själv köpte jag en concealer från mac och ett super snyggt mobilskal från Marc by Marc Jacobs fast disney hade varit med och designa det. Älskar det. Sen var det andra advent på söndagen och de var hemskt väder.. Så hemskt så o'helga natt blev inställt. SÅ HEMSKT! Älskar o'helga natt, det ger så mycket julkänsla. Men men, jag hade även planerat att filma en julmarknad som skulle vara i Wadköping men såklart blev de inställt med. Så min söndag vart inte så rolig.. Nu har jag filmat Wadköping lite mer så ska försöka klippa ihop en 1-2min video till en skoluppgift. Hoppas det blir bra, eftersom jag filmade lite på söndagen men allt var grått och tråkigt. Vädret har inte varit på topp denna helg.. Men annars har jag bara varit allmänt trött. Så nu ska jag lyssna på lite roddar och plugga lite. Plus dricka Starbucks kaffe som jag börja älskat. Dricker de kalla kaffe sakerna från Pressbyrån. Hatar egentligen kaffe men detta är super gott!! 

 

Upp