emeliewestin

I lurarna

  

Tre låtar som spelas atm. Love it!

Youtube kanal...

Jag och Lisa har tänkt ett tag på att skapa en youtube tillsammans och nu är det gjort!! Vi kommer göra tags, challengs och sånt kul. 

 

Glad alla hjärtans dag , lite sent

Snaps från igår.

Igår var det alla hjärtans dag och de ''firades'' med bästa Hanna. Hon kom runt 18-19 och åkte hem runt 00. Super mysigt, vi snackade, åt och försökte fixa hjärtformade bannanpankakor.. Vi fixade två stycken utan sju.. Hehe. Kom ju hem i fredags och var sååå trött, Gamelby var helt okej. Hände inget speciellt. Just nu är jag påväg till sälen vilket betyder att jag ska försök blogga så mycket jag kan men internetet där är väldigt dåligt. Har iallafall med min GoPro så får se hur videosarna blir, taggad!! Ska även på spa på onsdag. Vi får höras i veckan för måste sova.. (klockan är just nu 02.25 även fast inlägget kommer upp på morgonen..) Ska fixa en video utan de jag filmar med GoPro'n.. Juste gamleby videon som jag snacka om kommer ej komma up.. Filmade knappt. 

Pink hair

Gaaashhhh, hur snygg är inte rosa hår??? Älskar det, det är så himla coolt. Tänker på att färga det.. Humm.. Vi får se!

Nytt

Köpte de här i lördags, rea på kicks, o h provade dem i söndag och wow vilken skillnad på håret det blev. Bara en test och mitt hår är mycket lenare!! 

Fyra pluggtips

Plugga är inte alltid det roligaste men det måste bli gjort så tänkte ge lite tips även fast jag inte följer dem så bra.. Men jag försöker! ;-)

 

1. Börja i tid. Den är så standard men så sann. Börjar man med uppgiften mn fått på engång får man tid till annat. 

2. Lyssna på rätt musik. Hur menar jag nu? Jo, lyssnar jag på låtar jag älskar att sjunga med till och bara vill hoppa runt till får jag nada gjort. 

3. Koncentrera dig. Stäng av allt sociallt och bli osociall. Massa noticer på mobilen stör bara vilket leder till mindre plugg. 

4. Ha ett mål. Att bara jobba och jobba för att få saker klart kan vara ganska tråigt. Tänk istället att du ska göra klart uppgiften för att kunna se din favorit serie efter.

Gamleby

Är nu påväg till gamleby med skolan, ska vara där från måndag till fredag. Vad är gamleby dah? Jo, det är en gård där folk från kunskap åker till för att ha hemkunskap, slöjd, bild mm. Vi kommer ha det en hel skolvecka. Vi sover där, äter där och allt annat. Kommer hem på fredag, så kommer inte blogga eftersom jag gissar på att det inte kommer finnas wifi precis MEN jag har två positiva nyheter. Jag har fixat tidsinstälda inlägg och ska försöka filma hela veckan. 

bananappancakes

Testade göra bananpannkaka efter gymmet imorse och det vart faktiskt gott. Och det var såå lätt att göra det också, tog kanske 10min från början till servering. Dock behövde man grädde, keso eller något liknande för annars vart det lite torrt. Kom ut från duschen för kanske en halv timme sedan och ny kollar jag på youtube. Inget speciellt, tänkte klä mig lite och se vad jag hittar på.