emeliewestin

GoPro

Fick denna av pappa, hur snällt??? Det är en GoPRO Hero 4 Silver, köpt på Net on net I think.. Är iallafall super taggad på alla coola videos man kan göra med denna när man åker skidor eller badar osv. Vill bara utomlands och filma med den. Den kan gå ner på 40m djupt vatten, något sånt. Hur coolt?!??! Kan dyka med den och det ska jag verkligen!

Kär!!

Vem är inte galet kär i denna låt?? Dock är det super dåligt att den inte finns på Spotify. 

Magen

Här är lite idéer för er som vill träna magen. Jag bruka köra sånna övningar när jag är på gymmet eller bara vill träna magen hemma. Super enkla att göra. Tar kanske 10min? Beror på.  

P.s. Har börja gymmat så tänkte blogga lite om träning. Dock är jag inget proffs eller så men bara för skojs skull.

Snabbt

Är sådär super trött så det blir en slarvig Snapchat bild. Idag har jag inte gjort så mycket, redovisning i musik i skolan. STELT. Hahah, man skulle spela upp två låtar inför andra grupper och gissa vem som sjöng.. Mig? Japp rätt. Kan verkligen inte sjunga. Men efter många om och men överlevde jag. Efter skolan var jag och farmor och farfar, åt mat och umgicks. Trevligt! Annars i mitt liv har jag tittat på serier. I lördags träffade jag min kompis Issa och han fick mig att börja kolla Prison break.. dålig ide... Är helt fast!