emeliewestin

God morgon

Invigde mina nya tränings tights från Nike imorse på gymmet, skönt!! Igår slutade jag tolv och åkte till stan med mina kompisar och gick på hindersmässan, köpte munkar, brända mandlar och nougat. Efter det gick jag till min faste och åt. Sååå gott!!! Efter massa ätande och snackande hos min faster åkte jag och mamma till Marieberg och handla lite kläder.

Små saker kan göra stor skillnad.

 

Detta är underbart.

                                             

 

 

 

Brunch

Blev en sen morgon så kör på en nyttig brunch. Så gott!

Shoppat

Var på stan idag och istället för att ta kort på allt blev det en video, haha. 

Winter wonderland

Idag började jag 10.30 eftersom jag och min kompis tog ut våran komp,vi hade hjälpt till efter skoltid. Skönt. I skolan hände absolut inget speciellt, mest matte. Slutade 14.15 och ända sen jag kom hem har jag städat köket. Blev lite bättre nu. 

Vi har sååå mycket snö här hemma. Har ju klagat lite på att jag velat ha snö ett tag men njaa.. Skulle varit skoj att ha den över jul men nu är det bara jobbigt.. Men ska inte klaga, snön gör så det ser ljusare ut + det är sååå fint. 

Juste, jag har börja blogga mindre och mindre som ni kanske sätt men jag går som sagt i 9an och det är så dålig ursäkt så jaja, ska skärpa mig!

Homee

Efter en lång dag i skolan är jag enkligen hemma. Kom hem för ungefär en halv timme/timme sedan. Fixade lite käk och nu ska ja kolla lite på serier för att varva ner. 

19 januari

Oseriös atm bild.

Slutade kl 12 idag eller snararre 11 eftersom jag inte ville äta i skolan. Lärarna hade något de skulle på så hela skolan fick sluta 12, yess!! Har kollat på Legally blonde och andra filmer och serier sen dess.. Hehe.. Vart så trött idag och min hals är inget kul att snacka om!! Ska fortsätta ta det lungt, kramisar!!

 

Frukost

Dåliga mobilbilder, sorry!!

Gick upp kl 7 imotdr för att äta frukost på Java med Alice och Lisa. Super mysigt!!