emeliewestin

It's my b-daaayyy

16år idag & det firas som sagt i varma Spanien!!

Nu drar vi

Planet går 15.20 & vi ska sitta på SAS loungen tills vidare.. Tagga!!

Firades för tidigt

Idag firade vi mig och min faster Annie lite för tidigt. Annie fyller imorgon (GRATTIIISS!!) och jag fyller på fredag, den 31 juli. Jag är i Spanien när jag fyller så vi firade idag med farmor och farfar + min bästavän Hanna. Jag fick super fina presenter och är super tacksam!! Vi åt även super god mat och tårta.. Mummmsss.. Imorgon ska jag handla de sista innan Spanien + ska fixa naglarna. Vi har internet i Spanien så jag kommer försöka blogga, vet inte om internet kommer vara bra but i will try. 

Boken var bättre men filmen var roligare

 

Idag kl 20.20 så kollade jag och Hanna på Paper Towns. Jag som väntat sen jag läste ut boken, varit taggad sen trailern kom ut och. Boken är fortfarande min favorit och har varit sen jag läste ut den. Filmen var bra, men allt gick så snabbt. På 1 timme och 49min så hade min favoritbok spelas upp. Filmen var rolig men jag skulle inte klagat på mer, de hade klippt bort sååå mycket bra som finns i boken. Men det är okej för filmen var mycket roligare än vad själva boken var. Jag ska inte spoila eller så men se den fast läs boken innan. För hade jag sett filmen innan skulle jag inte läst boken sen för boken är spännande och såklart rolig men filmen är bara rolig. Well well.. Böcker är alltid bättre än filmer!

Bara 29dagar kvar..

Haft sommarlov ett tag och nu är det bara 29dagar kvar tills jag börjar gymnasiumet??? Tiden går verkligen så fort. Känns inte som jag hunnit med någon i sommar. Har gjort massa saker fast inget ''stort'' än som åt utomlands osv. Ska utomlands men har en vecka kvar på jobbet, sen ska jag till landet direkt efter. Sen har jag en dag ''ledigt'' innan jag drar utomlands. Känns stressigt på något sätt. Och allt går i tankarna om Spanien för jag kommer säkert inte ha internett och då blir upptatringen ännu sämre än vad den redan är och det känns dåligt. Men ska föröska filma med Gopro'n så det kommer nog komma en video, beror på hur den blir. Men nu ska jag ta tag i livet och städa mitt rum, en bomb föll på mitt rum så det kommer ta ett tag.. Hehe. 

 

surprise party & en förklaring

Igår hade vi surprise party för Alice som fyller 16år idag, grattis till henne!! Vi fixade dricka, mat, snacks osv och överaska henne. Så stressigt men så kul!! Slutade med att några drog och några stanna kvar. Jag åkte hem runt tolv. Och idag har jag jobbat tio till sex och det är förklaringen till varför jag inte bloggar. Fick en kommentar där en person fråga vart jag hade tagit vägen och well i'am still here.. Fast jag obbar och har bara ledigt två dagar i veckan. Vilket suger.. Men mitt jobb är inte dåligt, jobbar med härliga människor och på dåliga dagar spelar vi fördet mesta bara kort för ingen vill padla. Jobbar på Örebro kanotförening. Jag hyr alltså ut kanoter vilket jag gjorde ''första gången'' idag. Super bra väder idag så. Men nu vet ni varför, ska bli bättre men det är svårt när man slutar sent. Hoppas ni har det toppen, kraam!

Jobb imorgon..

vegetarisk schnitzel jag åt till lunch, muuummmsss!!

Idag städar jag lite för jag är så trött, ingen anledning varför men är det. Imorgon börjar jag iallafall sommarjobba och det ska tydligen regna. Kul.. Sommarvärmen verkar försvinna. Fast kommer ändå bli skönt att inte jobba i 30 grader men mitt jobb är utomhus så vill helst inte ha spöregn. Jag har även börjat tänk på att jag nästan aldrig lägger upp bilder på mig. Är nog för jag är människan bakom kameran, haha. Måste dock bli bättre på att lägga upp bilder på mig själv, mycket trevligare att visa sig för sin blogg. Men är mest osminkad och går i t-shirt och trosor.. Hehe. Men iallafall, är taggad för att få börja jobba. Money money moneeey... ;-)

bokat resa med bästavännen

Nu är det bokat, 29 juli till 7 augusti är jag och Lisa i Spanien och har det gött. Firar min födelsedag i solen, hur härligt? (Fyller 31 juli..) Vi ska vara i Alicante, och om man kollar vädret där nu ska det bli 32 grader.. Hur häligt???? Är så taggad! Blir tre veckors jobb nu innan bara.. Men sen är det sol, sol sol och bad!!