emeliewestin

31 grader och inga moln

Sitter och äter lunch ganska sent för det är så himla varmt och jag är inte sugen på mat alls. Men något måste ätas! Hanna sov över hos mig och åkte hem för någon timme sedan. Dom här två dagarna har bara varit slappdagar. Jobbat på brännan, ätit glass osv. Sånt mysigt. Nu ska jag bara ta det lungt i skuggan. 

01:01

Idag har det varit en slappdag. Sol, bad, shopping & nu mys med god mat. Just nu sitter vi på altanen & bara myser med musik. Super härlig dag & varit upp till 30 grader, igen!! Helt sjukt egentligen. Tackar Sverige. Hopps eran dag varit suger mysig. Natti!!

Mysig dag

Vaknade igår och kännde mig lite stolt, ingen hade väckt mig och jag vaknade i god tid.. Trodde jag.. Klockan var ca 13.00 och min pappa hade tydligen försökt väckt mig.. Haha. Åt lunch efter det och senare umgicks jag med Hanna. Det var såååå bra väder, helt sjukt. Så vi drog och handla lite för att ha en picknick. Så vi satt där i 30 grader med massa frukt och solade. Runt 6-7 så åkte vi till stan och gick runt lite och åt glass, sen åkte vi och bada. Kom hem 23.50 i think. Vi bada i en halvtimme vilket är helt crazyyy, Det var verkligen skönt i vattnen och bra väder för att vara runt 11. Vi ska även ses idag, så vi hörs senare. Kraaam!