emeliewestin

Slutat grundskolan

Att splittras med alla kompisar i skolan kommer bli tomt, att inte umgås varje dag. Det känns konstigt att veta att man inte har någon skola längre. Eller har iallafall inte varit på några lektioner på min blivande skola.

Jag känner mig  klar i grundskolan men ändå vill jag börja i sexan igen. Leva om det vi gjorde tillsammans och bara bli liten igen. För det känns som igår när jag gick in på skolan för första gången, förväntans full för att få nya kompisar och bra undervisning. Jag kan stolt säga att mina förväntningar gick i uppfylles. För efter fyra år gick jag ut med underbara människor och lite undervisning som nog hjälper mig till gymnasiumet.. Så jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Jag vill skratta och bara skrika för jag slipper grundskolan nu mera, men jag vill gråta för att jag inte kommer träffa mina kompisar vare dag. Skratta istället för att plugga, för de hände en del.

Men är glad att jag fått fina vänner och jag är verkligen taggad för ny skola. Och sommarlov kommer bli skönt för jag är såå skoltrött, som jag har sagt. Så jag säger hejdå till Kunskapsskolan, efter fyra långa år så sticker den bästa årkursen den skolan någonsin kommer ha, iallafall socialt.. Meriter och sånt är en annan femma.. ;-) 

KRAAAM. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas