emeliewestin

igår och idag

Igår blev det picknick i solen med underbara Hanna, så skönt att bra snacka och ligga i solen. Vi hade super mysigt. Idag umgicks jag med Anna och Johan. Vädret var sådär men vi åkte ut och bada ändå. Hemskt kallt på land men vattnet var helt okej. Super skoj. Andra doppet för iår också!! Sommaren börjar bra även fast vädret har varit lite sådär..

FYFAN VA HON ÄR BRAAAA

I fredags tog fina Erica studenten!! Så glad för hennes skulle och lite avis.. Hehe!! Har även fått massa student sånger i huvudet tack vare alla flak man hörde. 

Slutat grundskolan

Att splittras med alla kompisar i skolan kommer bli tomt, att inte umgås varje dag. Det känns konstigt att veta att man inte har någon skola längre. Eller har iallafall inte varit på några lektioner på min blivande skola.

Jag känner mig  klar i grundskolan men ändå vill jag börja i sexan igen. Leva om det vi gjorde tillsammans och bara bli liten igen. För det känns som igår när jag gick in på skolan för första gången, förväntans full för att få nya kompisar och bra undervisning. Jag kan stolt säga att mina förväntningar gick i uppfylles. För efter fyra år gick jag ut med underbara människor och lite undervisning som nog hjälper mig till gymnasiumet.. Så jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Jag vill skratta och bara skrika för jag slipper grundskolan nu mera, men jag vill gråta för att jag inte kommer träffa mina kompisar vare dag. Skratta istället för att plugga, för de hände en del.

Men är glad att jag fått fina vänner och jag är verkligen taggad för ny skola. Och sommarlov kommer bli skönt för jag är såå skoltrött, som jag har sagt. Så jag säger hejdå till Kunskapsskolan, efter fyra långa år så sticker den bästa årkursen den skolan någonsin kommer ha, iallafall socialt.. Meriter och sånt är en annan femma.. ;-) 

KRAAAM. 

Efter skolavslutningen

Igår efter skolavslutningen fixade jag och Lisa ihop några nior för att bara umgås. Sjukt kul att umgås allihop eftersom vi splittras nu efter sommarlovet. 

Bal 2015

Igår hade vi nior bal, såklart fick vi inte till bra bilder men vi hade super trevligt!! Kommer sakna alla, :( 

Barlow galan

Fina flickar som är öppna.. Haha.

Men igår hade vi en gala, överdrivet om du frågar mig men det var kul. Vi har alltså gjort korta filmer och igår visa vi upp dom helt enkelt. Vår film var dålig och jag var långt ifrån nöjd men det var kul att spela in den och det var därför den dålig. Vi är för flummiga helt enkelt men men,  ni borde kolla in artikeln där Lisa och Maja pratar lite, och längre ner kan man se vinnaren av ''bästa film'' som vi nior fick rösta fram. Killarna som vann gjorde en super bra film verkligen! Det var en kort skoldag som var ganska kul. Alice, en som spelade i vår film vann pris för ''bästa skådespelare''. Hon var monstret/spöket i vår film och det roliga är att hon hade inga repliker på det sättet, haha men hon blev riktigt bra sminkad iallafall ;-) Nej men jag fixade iallafall henne som monster/spöka... Jag vet inte riktigt men all filmning runt henne blev ''bra''.Och hon var helt enkelt bäst. Nu ska jag inte tjata för mycket. Gå in och läs artikeln nu, kraam!!

Förberedelse

idag har jag & Lisa testat sminkningen till balen, blev bra!! Jag ska sminks Lisa & fixa hennes hår + mig själv så kommer bli lite stressigt men allt kommer ta ca 3timmar tror vi.. Sååå länge!! Fast ska duscha innan & torks osv så japp. Men vi var isllafall på Marieberg & shoppa lite till balen med, blev lite saker. Imorgon är det chill skoldag & tror vi slutar tolv.

chill skoldag

Vi börjde 10.00 och slutade 14.00, hur skönt??? Och det ända vi gjorde var att äta, spela kub, kasta frisbee och annat skoj. Vilken härlig skoldag!!