emeliewestin

Packet

Fick hem min ''balklänning'' i fredags. Den var lite stor men det får lösa sig. Bästeller alltid för stort även fast jag mätter mig?? Jaja, iallafall tränat i lördags och sen så var jag på Marieberg med pappa och wow det var så många människor där. Hemskt, haha. Idag ska jag plugga det sista innan jag går ur grundskolan, wihoo... 

Känns konstigt

Mindre än en vecka kvar tills jag ej kan påverka mina sista betyg något mer, alltså jobbar jag inte nästa veckan. Niorna kommer ''umgås''  istället vilket kommer bli kul, I guess.. Men ska jobba det sista nu.. Men ska bli konstigt att sluta nian, jag har gått i grundskolan nio år alltså. Det har gått väldigt snabbt, känns som jag började nian förra veckan och började på kunskap(min nuvarande skola, alltså)förra året. Det har verkligen gått snabbt och känns som gymnasiet kommer gå snabbar på något sätt. Sen blir jag arbetslös, kanske.. Vet inte riktigt hur framtiden ser ut men troligtvis. Men back to the point. Jag har skolavslutning 11 juni så det är 15dagar kvar. 10 juni har vi avslutnings bal, eller vad man vill kalla det. Stress med andra ord, klänning, skor och allt sånt.

Ska jag summera min tid på kunskap, 6 till nian så är bästa ordet stress. Är såååå skoltrött, har inte orka att plugga de sista. Känner mer what ever. Inte bra, men är verkligen skoltrött för Kunskap har inte alltid varit skoj. Fått grymma vänner därifrån men det har varit så stressigt. Måste tyvärr skylla mig själv också för jag är ganska dålig på att ta tag i saker men man har fått mycket uppgifter runt samma tid. Kunskap är upplagt så att man jobbar steg (svenska, matte,spanska/franska/tyska och engelska) och kurs (no,so,musik osv..) och man redovisar sina steg i sin egna takt och lär sig i sin egna takt vilket är en bra ide men kursen tar upp det mesta vilket leder till att man inte alltid han med att redovisa sina steg. Jag tycker att det blir svårt att visa vad man egentligen kan och vilket betyg man egentligen förtjännar, förstår ni? Det är svårt att kombinera två till tre saker och få till det bra. Är jätte avensjuk på människor som kan det men jag som person är inte bra på att plugga på saker eller göra saker jag tycker är kul. Grundskolan för mig har varit ganska tråkig och har aldrig fått någon riktig motivation. Jag önska man kunde få blanda ihop något roligt i skolan, skulle bli roligare att lära sig saker då itsället för att bolla med tussen tråkiga saker samtidigt. Som jag tycker sexan till nian hade de. Min skola handlar mycket om eget ansvar och jag tror jag inte hade motivationen för det och det var därför jag blev så skoltrött. Blev det runt åttan skulle jag tro.. Det är ändå ganska tidigt. Har alltid tycket skolan var tråkigt men så tråkigt så jag faktiskt inte orka göra blev i åttan. Man ser hur skoltrött jag är i mina uppgifter, jag var bättre i början av nian. Ett sommarlov räckte inte för mig, hamna tillbaka i skoltröttheten nästan på en gång i nian.

 

Men är verkligen glad att jag valde Kunskap ändå, även fast det låter som om jag klagar. Vännerna jag fått därifrån är verkligen helt underbara. Jag är så glad att jag har dem. Det finns alltid något positivt i det negativa!  Men känns som jag klagar ner på min skola, jag tycker kunskap är bra. Verkar inte som det men jag lovar den är inte så dålig. Men ansvar är något stort och jag tror inte att man riktigt klarar av det i sexan. Man får hjälp men får oftast inga speciella datum att man ska kunna saker och det är det jag tror man slöar till sig av. ''Äsch, jag gör det imorgon'' är en vanlig mening. Den har man använt ganska mycket.. Önska jag inte var så skolat. 

Ska iallafall bli tråkigt och skönt att sluta nian. Kommer dock sakna att gå på kunskap och träffa alla man umgås med i skolan. Kommer kännas knotigt helt enkelt. 

Present från Paris

'

Pappa var i Paris i veckan och jag fick en söt liten present. Sååå glad! Paris är en lite drömstad som jag vill till, så avis på pappa men men. Jag ska till Paris någon dag!!

My darling

 

My baby is baaaackkkk!!! Fick tillbaka min dator i Tisdags, det är en helt ny fast har kvar min gamla hårdisk, så allt är kvar. Huuur bra??? Kan blogga nu, toppen bra!!

Fratelli

Idag var jag, Alice & Lisa på Fratelli, ny öppnad resturang här i Örebro. Vi delade på de två pizzorna ni ser på bilden + nutella pizza som efterrätt. Super gott!! Så det blev en spontan resturang besök idag, super härligt!

Stockholm idag!!

Idag drar jag & Hanns till Stockholm för vi ska på 5sos konserten vilket kommer bli super kul!! Tåget går 14.46 till Stockholm & konserten börjat kring 19.30, i think.. Vi har sittplatser, B något. Vi kommer även sova över i Stockholm & shoppa dagen efter. Men idag har jag ledigt från skolan. Så har tränat & ätit frukost som ni ser & nu ska jag in i duschen för att sedan se om jag hinner åka till stan. Min dator har jag inte fått något besked om än men men.. ;/ Men nu måste jag in i duschen så jag hinner med allt. Ha de bäst, puss!!

Åh nej..

Mågot dåligt har hänt.. Min dator är på lagning!!! Spillde oboy på den igår morse när jag var stressad vilket ledde till att (vad jag vet) tangentbord är sönder. Så kommer nt kunna blogga bra eftersom har ingen dator, bara iPhone & mobil så de bli tyvärr blogg via mobilen tills datorn kommer så gissar på dåligupptatering. Men sång händer & hoppas iallafall er dag var bättre.

Igår,

Valborg igår var riktig lyckad! Började med att vi åt super god mat, eftersätt och prata om allt mellan himmel och jord sen tog vi bussen runt 22 till stan och missa all majbrasa osv.. Vi träffa lite människor och drog sedan hem. Kom hem runt 23.45-00. Vi somna riktigt sent och vakna tidigt.. konstigt! Jonathan, Alice kille, var aldrig med så de blev bara vi tjejer vilket var riktigt kul ändå. Hoppas eran valborg vart lyckad med, puss!! 

Upp