emeliewestin

Nails

Fixade mina naglar i lördags men inte orkat lägga upp något eftersom de är mycket nu innan påsklovet. Men gjorde iallafall geleenaglar för första gången. Känns grymt konstigt men skit snyggt. Men back to livet nu, plugg dags!! Pusss. 

 

Fredags

I fredags ringde jag Lisa och sa att vi var tvungna att gå på bio vilket vi gjorde. Spontant och woooow!! Sjukt bra film, värt att kolla men man måste ha sätt divergent innan. (p.s. böckern är dock bättre) 

Nytt från igår

Lite snabba bilder från vad jag köpte igår när jag var på marieberg med farmor. Väskan är dock från chiquelle och är heelt kär i den!!

Yaaas!!!

Har väntat på trailen sen jag fick veta att min favorit bok skulle bli en film!! Jag kommer lätt gå på premiären!

''I like my money right where I can see it.. Hanging in my closet''

Har som sagt börjat kolla på the Carrie diaries vilket fårr mig älska New York och mode ännu mer, får mer inspration. Kommer på mer att skriva om och hur mycket jag verkligen vill leva i den serien, haha. Åhh tipsar The Carrie diaries väldigt mycket! Men hejsan, idag har det varit skola och inte gjort mycket. Just nu sitter jag och kollar runt lite och leker med sminket och försöker hitta på någon snygg sminkning. Imorgon äre NP i svenska igen men nu ska vi skriva något.. Troligt vi krönikor, berättelser eller något liknande. Slutar halv ett imorgon och sen får vi se var jag hittar på. Hoppas eran dag har varit grym. KRAAAM.

Allmänt babbel

Holaa! Idag har jag haft svenska np vilket gick helt okej, tror jag.. Hoppas det iallafall men det känndes ändå helt okej. Men brukar kännas bra när det går dåligt haha. Efter skolan blev det gym med Anna och då fokuserade vi på mage men blev även lite ben också. Härligt! Idag fyller även mamma år, happy birthday mommiii!! Vi ska äta lite gott men blir mer på söndag. Har även börjart kolla på klänningar till balen/avslutningsfest till nian. Kaaaooosss!! Finns så mycket fin fast det är galet dyrt för att använda ungefär en gång.. Känner hur mycket jag inte gillar sverige på mode sättet. Ta det inte fel, finns super fina kläder men menar hur man klär sig här. Tittar man på hur folk klär sig så är det oftast jeans och något snygg tröja, jacka blablabla men kollar man på New York alla klär sig fritt och hur snygg som helt. Känner mig lite begränsad på något sätt. Eller så är det bara jag som är tråkig men älskar er som ''klär upp er'' till vardags. Har även börjat kolla på the carrie diaries och hjälp är beroende vilket leder till mindre plugg!!! Galet bra fast beroende framkallande. Älskar modet, hur allt är uppbyggt och New York. Vill så bad flytta ditt.. 

Vart är inspirationen?

Efter skolan är jag så trött så jag orkar inget och jag har absolut noll inspration till bloggen. Tråkigaste ever. Men iallafall hej! I helgen var jag i säle eftersom min mamma fyller på tisdag( imorgin woohoo för henne) och då åt vi på resturang och åkte lite skidor. Idag hade jag skola sen så tandläkarn.. FY!!! De är inte så att jag är rädd eller så tycker bara de är meningslösa. De ska faktisk fixa ens tänder men nä.. Har hörntänder som är spättsiga och det är så himla fult, på mig iallafall och vill ha raka tänder som alla nästan har!(överdriver är väldigt sur) Så vet inte vad jag ska göra.. Men imorgon är det NP i svenska vilket jag inte är så taggad för.. Flera timmar med att bara skriva.. Eller vad vi har.. ;-) 

Tack!

Från sommras.

Skolan gick helt okej, tråkigt som vanligt. Men ville mest säga tack till alla som frågat hur jag mått eller bara sagt något snällt till mig. Mår mycket bättre av det! Så tack till alla som sagt eller skrivit något, massa kramar till er!!