emeliewestin

RIP

Kommer sakna dig sååå att de kommer gör ont. Min finaste Melker <3

Godmorgon!

Provar ny frukost, ganska god! Dag blir det kanske långpromenader med Melker(min hund) och allmänt ta det lungt. 

Toppen dag

Idag hade vi frilufft vilket betyder att man antigen fick åka pulka, längd eller som jag valade, utför. Sjukt bra dag!! Började skolan åtta och åkte kanske från nio till kvart i två. Åkte med massa, inte bara dem på bilden. 

Nu på torsdag

På torsdag har jag blivit ''utvalld'' att göra PISA med de andra 33 personerna i 9an som är 15år. (34st med mig) Kul? Njaa.. Inte så jätte taggad, slutar dock senare och får gratis pizza vilket är ganska kul men förlorar en skoldag. Förlorar fredagen som kommer också efetrosm vi har friluffsdag, ska åka skidor. Men iallafall, back to the point. PISA kanske de flesta inte fört om, de hade inte jag om inte min skola hade blivit ''utvalld'' men titta på nyheterna eller klippet där uppe så får ni ett hum om det. Vi få se hur det går! 

Veckan

Eftersom upptateringen inte är så sjukt bra tänkte jag sammanfatta veckan lite. Måndagen började vi skolan, tråkigt! Inget speciellt hände bara det vanliga. Tisdagen var mer speciell efetrsom vi hade sim/livräddningsprov. Klarade det på 1,25min och man fick max ha 1,50min så det blev ett aa, yeey!! (firade med semla) Onsdagen gick ganska snabbt och inget ände men torsdagen åkte jag hem runt 12 efersom jag mådde dåligt. På älskade fredagen slutade vi tolv. Åkte upp på stan och var där och kom hem runt 14. 
På lördagen firade vi Ankii på kvällen, vi år och hade det allmänt mysigt. Inann hade jag tränat och varit på marieberg. Åkte hem från Ankii vid tolv. Söndagen startade trökt, som alla söndagar. Gick upp sent men åkte till Lisa runt 13. Nu ska jag se film/serie och äta Ben & Jerrt's!! Helt okej vecka ändå. Hur har eran vecka varit?