emeliewestin

Vårdcentralen och lite tankar

Jag är väldigt glad på bilden men luras inte av det. Är faktiskt lite ner eftersom jag inte kan träna på ett tag nu. Varför undrar ni kanske då. Jo, jag var hos vårdcentralen idag eftersom jag har haft ont i halsen i ungefär en månad... Inget var fel på den förutom den var lite irriterad eller något. Förstod inte riktigt men ska iallafall inte träna tills den känns bra igen. Han tyckte inte heller jag skulle sjunga och prata så mycket. Det kommer bli riktigt svårt eftersom jag älskar att sjunga med i låta och prata..  Men får vila och hoppas på det bästa. 

Annars har jag bara varit såååå trött idag. Haft lite crazy schema idag eftersom det är gymnasiummässanhär i Örebro och de behövs lärare där. Så hade SO och matte när jag egentligen skulle haft engelska och digitalt skapande. Tråkigt att man missade digitalt skapande men men. Slutade 13.20 och efter det har inget speciellt hänt. Förutom vårdcentralen. Har även bestämt att äta mest vegetarisk nu när jag inte ska träna. Vara lite extra nyttig, hehe. Så nu finns det massa mat hemma.. Fast kanppt någon frukost..

Har även tänkt på att skriva mer tanke/åsikts inlägg. Jag brukar skriva massor av åsikter och tankar i dokument men lägger aldrig upp något. Det beror inte på att jag inte står för vad jag säger för et gör jag verkligen men.. Jag vet inte. På något sätt är det ändå läskigt. Veta att  vem som helst kan läsa något jag tänker på. Det som snurrar runt i min hjärna. Men har några ämnen jag kan skriva om, bland annat om skolan. Något jag undviker om att prata om med familj och vänner. Inte för jag inte vill utan för jag inte tycker om det. Kanske är lättare att skriva om det. Hope soo. 

Snart ska vi äta hamburgare, tror jag. Är super hungrig och varit det ganska länge. Skolmaten var ingen höjdare idag.. Men ska nog tjata lite på pappa. Hoppas er dag har varit bra, pusss!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas