emeliewestin

12 oktober - Halloween stress

Dagens look, sov med lockarna inatt.

Heej, hur är det med er? Själv är jag allmänt trött och lite omotiverad.. Vet inte varför men man kan inte alltid vara på topp.  Ska ta bussen mot träningen 17.17 och tills dess blir de bara plugg och försöka få igång min mobil , eller ah reservmobilen. Skärmen har helt låst sig vilket är extremt jobbigt, kan alltså inte touch. Tror de kan vara för den är kall men vet inte.. Ska försöka lösa detta annars.. Vet inte. Som tur är kan man smsa och ringa från datorn så händer något kan man nå mig men det är fortfarande extremt jobbigt, haha. 

Annars är jag bara väldigt stressad till halloween. Ja och några kompisar tänkte ha någon slags fest där vi ska klä ut oss och bara snacka och ha kul tills vi somnar, hehe. Så måste beställa en snygg enkel kläning och djävuls diadem men horn på. Ska vara djävul och min bästavän Lisa ska vara ängel. Vi så matchar lite. Har varit borta varje halloween, iallafall på de senaste. Förre året var jag i New York och åkte tyvärr hem samma dag halloween var (!!), hatar att jag inte fick se hur New York firade halloween. Såg på snapchat, på en sån öppen mystory hur coolt det var. Äsch, får åka tillbaka.. !! Men ska äntligen fira med mina kompisar och ha hur kul som helst. Hoppas allt blir som planerat bara. 

3 favoriter atm

Tre låtar jag älskar just nu. Har ganska blandad musiksmak. Lyssnar på nästan allt. 

 

YSL - baby doll

Köpte en ny mascara igår och är redan in love! Jag brukar använda två mascaror för att få volymen och separeringen på fransarna men jag tycker denna gör båda! Helt kär!! Ny favvo.

Nytt

Idag gick jag upp kl 06.00.. typ. Bussen till träningen gick 7.30 och jag behövde inte vara så tidig egentligen meeen jag hatar att komma försent så kommer hellre tidigt än sent. Annars så shoppade jag och mamma idag, bland annat ljusen + brickan de står på och glaset på bilden. Har chaite i det just nu. muummss!! Annars har min dag inte varit så spännande. Imorgon ska jag sova hos Jenny, myysigt. Min farfar fyller år idag så ett stort grattis till han!  Ska kolla runt lite på datorn innan jag ska sova, känner mig konstigt nog riktigt trött.. 

Kanelbullens dag

Heii, sov hos min faster lördag till söndag. Super mysigt, älskar att bo där. Vi åt sushi och myste till "World war Z" och "Shutter Island". Idag, söndag, gick vi upp runt tio/elva och åt frukost för att sedan promenera en mil. Såå skönt! Efter det blev de lite sallad från Gröna Grodan, åkte hem runt.. Fyra kanske? Ingen aning. Iallafall, det är ju kanelbullens dag idag och då måste man ju äta en kanelbulle, men är inte så stort fan av det.. Venne varför men det blev iallafall en Ben & Jerry's glass med kannelbulle smak och woow! Den smakade bättre än en kanelbulle, enligt mig. Inte en ny favorit glass men den var verkligen god, trodde den skulle vara äcklig men blev glatt överaskad. 

Nu ska jag hoppa in i duchen för att sedan kolla lite film. Tror det blir Peter Pan (favvo film!!). Älskar den otecknade Peter Pan, beroende. Börjar 10.40 imorgon eftersom vår mento är på semester så vi får ingen mentorstid. Härligt med sovmorgon!

Åh nej..

Igår var verkligen ingen bra dag och så tappade jag mobilen.. Så nu går jag med runt en Iphone 4 vilket känns ganska tråkigt eftersom den för det första inte har snapchat effekterna.. Kommer sakna min regnbåge!! Får se när jag får tillbaka min telefon, hoppas så snart som möjligt! Har haft sprickor i mobilen sen innan men tappade den ännu en gång och det var därför vi lämna in den.