emeliewestin

Jag har blivit kär

Idag råkade jag och Lisa börja 10.40 med matte istället för 8.30 med pt/träning. Vi hade fått fel information om plats så det blev som det blev. Så det blev en kort skoldag idag, 10.40 till 12.00. Skulle slutat 13.20 men matteläraren hade något så vi fick sluta tidigt, yaass!! Matte är inte precis favoritämnet så det är helt lungt för mig. Någon som jag dock blivit helt kär i är min nallebjörnsväst. Den är perfeeeek!!! Lever faktiskt i den nu. 

Annars har jag bakat, blev ingen lunch så hoppas på god kvällsmat. Men ska lyssna lite påmpoddcaster och chilla. 

Städat

Har städat rummet ungefär hela dagen, eller ja från ungefär 13.. Vaknade ungefär 11 med att mamma kom upp med frukost till mig idag med!! Har jag världens bästa mamma eller inte? J det har jag, hihi. Men nu är mitt rum städat och fint. Har köpt en ny stol till mitt sminkbord och ett nattduksbord, löööve it. Var på Ikea med mamma och pappa igår så det blev lite nytt. Men älskar iallafall stolen, lever i den faktiskt. Bytte ut sängen mot stolen.(wifi funkar knappt i sängen för någon konstig anledning..) Men iallafall, hittade min nallebjörnsväst som ni ser på bilden. Köpte den för flera år sedan och de är sååååå cozy!! 

 

Annars idag har jag ätit tacos och gick promenad med Hanna, kom hem för kanske en timme sedan. Nu dricker jag hemmagjort ischai och kollar runt på datorn lite. Ska snart borsta tänderna och gör i ordning mig för det är trots allt skola imorgon. Så natti!

Taggar träningsvärk

Hej! Känner redan hur träningsverkaen för magen kommer.. Vi körde pilatusbollar på pt:n med skolan och woow.. Tränar muskler jag ej visste jag hade! Haha. Annars slutade jag 11.40 idag för att svenskan blev inställd och vi körde bara en timmes engelska, hur nice? Skulle dock slutat 13.20 annars så det skulle inte vart så hemskt. Efter skolan vara jag hemma en stund tills jag åkte till stan och åt pizza med en kompis, super gött. Kvällens avslutades iallafall med mys hos bästa Hanna. Nu ligger jag i sängen med skoldatorn och ska kolla igenom min so lite + youtube. Hoppas er dag har varit braaa så hörs vi. Natti!

Ny almanacka + massa random

Plasten på framsidan fick någon konstig reflektion så det blir denna bild på min nya almanacka. Kommer verkligen inte klara skolan utan den!! 

Heej på er föresten, hoppas ni haft en toppen vecka hittills. Själv har man nästan bara tränat, vilket är skönt. Börjat på Thai boxning och har träning med skolan 8.30 tisdagar och torsdagar. De är verkligen kul, fast väldigt jobbigt. Har träningsverk hela veckan verkligen.. Annars har det inte hänr så mycket, vi har börja lärt oss Photoshop vilken är kul. Går ganska korta dagar i skolan vilket jag tycker är skönt. Det som jag verkligen älskar med gymnasiet är att man kan helt plötsligt få sluta en timme innan man egentligen ska sluta, det skulle aldrig hänt på grundskolan!! Så skönt. Kom precis hem från en promenad med Hanna och det är varför jag bloggar så sent. Men jag har börjat förlora bloggandet så känner att det inte spelar någon roll om det blir ett lite senare inlägg. Men iallafall, nu tänker jag fixa lite te och kolla idol. Hur mysigt låter inte de?? Kram på er.