emeliewestin

Måndag

Glömde nämna att jag var i sälen från söndag till lördag nu när det var sportlov.  Hände dock inget speciellt förutom att jag åt middag med några från släkten. Hade ganska tråkigt. Kom hem på lördagen vid fyra tiden kanske.. Sov hos en kompis och mådde allmänt dåligt på söndagen. Somnade vid halv tio. Vart helt slut och kroppen orkade inget. Idag började jag 9.45, skönt. Bara tre veckor kvar till påsklov. Tre veckor, nästa inget!! 

Håller på att titta på Shameless, så rolig serie. Annars ska jag bara träna med mamma kl 6. Är otroligt trött även fast jag sov ungefär hela söndagen. Men men, tänkte bara uppdatera lite eftersom jag varit dålig på det.. Hoppas ni har en toppen dag, kram!!

Instagram

Egentligen är jag inte så aktiv på Instagram. Men detta är mina sex senaste bilder. Men det kanske är kul att följa, jag vet inte. Heter @emeliewestiin där, har dock privat men accepterar de vanlig accountsen. Tycker det är extremt jobbigt när ''inspokonton'' eller liknade börja följa för att sedan avfölja. 

PINK INSPO

Bilder från weheartit.

Beyonce

I måndags fick jag och Lisa biljetter till Beyonce, galet!! Vi har golden cirkel 1. 

Happy valentines day (????)

Fick detta i present av mina fina päron, så snällt.

Tjaa, allt bra? Toppen här iallafall. Ligger bara & lyssnar på musik i min ensamhet. Har dock inte vart ensam idag (även fast jag är singel), vart med en kompis. Vi käka pizza & bara umgicks. De va super trevligt, söndagar för mig är alltid sega. Alltid söndagsångest. Det suger, men det är för jag är skoltrött & vill ha helg varje dag. Nästan. Men på fredag blir de sportlov. Eller sportlovet börjar på måndag men man tar helg fredag. Ni fattar nog de. Ska till Sälen på sportlovet, åker på söndag och kommer hem på lördag. Tror det blir något sånt. Trevligt trevligt, är inte taggad på det. Men hoppas er dag har varit bra & vart med någon trevlig människa eller människor. 

But mother, I don't want to grow up

 

Jacka - Hunkydory // Tröja - Bikbok // Kjol - STOCKH LM // Skor - Vagabond // Väska - River island 

 

02.24

Dessa sömn problem. Eller är det för jag kom hem för lite mer än en timme sedan? Jag vet inte. Har vart med massa vänner idag. Det var trevligt.
Ska försöka sova, men det är svårt. Nattuggla eller inte, jag vill sova. 

Home from school

Kände mig väldigt dålig idag så stannade hemma. Halsen har blivit bättre, dricker någon medicin mot slem. Äckligt. Har bara legat i sängen idag, knappt gått upp. Helt enkelt inte orkat. Blivit film & serie. Börjat kolla på ''Jane the virgin'', riktigt rolig serie. Väntar mest på mamma ska komma hem från träning så vi kan käka en semla var. Idag är det fettisdagen, då förtjänar man en semla!! Även fast jag vart lite onyttig idag.. Äsch, man får det när man är sjuk. 

Haft en sjuk tråkig dag iallfall, vilket är förståeligt. Ska iallafall försöka palla mig iväg till skolan imorgon. Försöka somna tidigt. Vilket jag faktiskt gjorde inatt. Somnade 23.30 - 00.00 (tidigt för att vara jag), men vakande dock 03.53 för att hosta.. Inte lika kul. Men ska försöka somna tidigt inatt med, eller ah. ''Tidigt''.