emeliewestin

ANTI

     

Rihannas nya album är ju helt klart perfekt, on repeat. Men favoriterna är helt klart dom två. 

00.33 - toooo sick 4 this shit

Min röst har gått från hes till ingen alls. Den försvann ett tag, men fick medicin så det känns bättre. Hostar väldigt mycket men jag överlever. Har en normalare hes röst nu. Men dagen har vart upp och ner. Har umgåtts med Ida idag också, såå mysigt!! Annars hände inge mer. Inte så intressant.. Hoppas min röst blir bättre. Måste vila den, orkar inte detta. 

Bakfredag

Ja ni, försökte på cake pops idag igen & det gick bättre men jag är för snabb. Måste andas lite och låta de stelna innan jag doppar dem i chokladen. Ni hittar iallafall receptet jag använde HÄR. Men på bilden ser ni ingredienserna. Funderar på att göra en video när jag gör dem. Va tror ni?? Tänkte även baka marknads nougat med min kära bästis ville dra ut till Marieberg så jag var snäll & hängde med. Köpte ett ljus, lovely. Behövde även köpa kakao & florsocker.

Mår även sådär, mina päron har båda feber. Själv har jag inte feber men har ont i halsen & hostar jag så gör hela bröstet ont. Plus, ni skulle hört hur hes jag var. Hemskt. Men jag orkar iallfall inte göra klart nougaten.. Kanske gör den senare eller imorgon. Ligger bar i sängen & chillar nu. Men en påse dill skruvar, mums. Ingen fest fredag precis, men är ingen party människa på det sättet. Trivs bra i min säng, speciellt när jag inte känner mig på topp. 

What a day

Nyttigt värre, eller vad säger ni? Haft en produktive dag. Skola, möte & träning, plus sängen. What a day. Körde rygg & mage på gymmet, dock körde ja bara 10 minuters uppvärmning, brukar köra 15-20 minuter. Men var trött. Annars har ja käkat, bara. Mums. Dagen har varit helt okej, varken bra eller dålig. Ska snart hoppa in i duschen & sen kanske sätta på en film.. Hummm, får se.

Idag

Me and bae på lektionen.

Hello, hur är det?? Själv är jag trött som tusan. Eller kroppen är trött, förstår inte riktigt varför. Har inte gjort något speciellt idag förutom skola och stan. Började skolan halv nio som vanligt. Dock har onsdagar blivit lite random för oss. Vi brukade ha engelska, lunch och sen digitalt skapande men det har blivit ändrat till digitalt skapande, lunch, engelska och idrott. Halv nio till halv fyra, usch. Förut hade vi idrott på måndagar och då börjar vi kvart i tio och slutade då halv fyra men nej nej nu har vi idrott på onsdagar. Halv nio till halv fyra.... Är jag bortskäm när jag säger att de är en lång skoldag(??), många skolor har väl ungefär så långa dagar. Men jag lever ett lyx liv, brukar sluta tjugo i ett de flesta dagarna. What ever, fick iallafall sluta tidigare eftersom lilla jag var duktig som gjorde klart idrottsuppgiften på en gång. Idrottsläraren (som även är vår engelska lärare) var sjuk så vi hade bara teori. Fast tror vi skulle ha det innan med... Jag vet inte. Men duktig som jag är gjorde jag det på kanske trettio minuter, ovanligt. Skoltrötta jag lämnar aldrig in uppgifter knappt. Men har ej lämnat in den än. Ska göra det snart, ska bara rätta min svenska. Men sen följde jag med Lisa till stan för att shoppa skor. Hon köpte ett par snygga höga boots. Själv blev det ett par snygga vagabond... Kanske kommer blid. Köpte de med mamma dock. Lisa drog tidigt eftersom hon skulle gör något produktivt med hennes liv. Men jag och mamma drog till bara vara och tog en fika. Lol nej, jag åt en macka och drack iste. Mamma tog en kaffe. De kan knappas räknas som fika, det var inte socker i mackan tyvärr.  Har även testat bakat cake pops, gick sådär.. Ska bli bättre och visa er. Nu sitter jag i sängen med mjukis och fryser, mitt rum är kallast på vintern och varmast på sommar. Kul? nej. 

Dream bag - Burberry

Hittade denna väska på NK innan jul & är fortfarande kär. Hur snygg är den inte?!??! Den är från Burberry & jag kan inte släppa tanken av att äga den. Men den är verkligen inte gratis & om man ska lägga pengar på detta behöver man planera. Men vi får se.. Man kan alltid drömma. 

Mys kväll med Hanna

Inatt sover Hanna över för att hjälpa till lite med min matta och jag ska hjälpa henne med hennes bilduppgift. Började 10.40 idag och slutade ca 12.50.. Väldigt kort dag. Men jag, Ida & Lisa drog till Marieberg för att käka lite sen kolla på kläder osv. Tog bussen hem ca 15.45 & körde Indoor walking med mamma 18.00 på friskis. Superbra träning! Sen hämtade vi Hanna & nu är vi bara i sängen och snackar. Vi ska bara mysa tills vi somnar. Imorgon börjar jag 8.30 med spinning.. Mindre kul, men men. Hoppas ni haft en bra dag!