emeliewestin

två snaps från idag

 

Från min mystory idag.

Idag träffade jag upp mina vänner för att kolla lite på Hindersmässan här i Örebro.  Köpte standard munken och brända mandlar. Men det var väldigt blåsigt och kallt så vi fikade och kollade bara lite snabbt på mässan. Mest trevligt att få träffa mina saknade vänner. Vi gick tillsammans i 6an till 9an och nu går vi olika skolor. Men kul att catch up med varandra. Annars har jag inte gjort något speciellt, lyssnat lite på musik och tagit de allmänt lugnt. Känner mig lite hängig eftersom det är så grymt mycket folk på stan och man tränger sig igenom. Lite panikkänsla på de så har ont i huvet nu. Men annars har dagen varit bra, imorgon är det fredag. Ska bli sååå skönt med helg. 

obsessed with....

.... Poddar!!!!! Har olika perioder då jag lyssnar nonstop på poddar, går inte alls att lyssna på musik då. Just nu har jag en sån period, haft de i några vecka men jag lyssnar bara på en podd just nu. Dock startade den 2013 och det är 54 avsnitt. Lyssnar på ''Shane And Friends'', det är en amerikansk podcast där Shane och Lauren snackar om random saker och senare har de med en gäst. Love it!! Shane är även en grymt rolig youtuber, bland favoriterna. Men lyssnar även på poddar som, Den fantastiska resan, Alex & Sigges podcast och Mathilda och Andrea blogpod. Att träna till poddar är även ett tips, brukar göra det och tycker de gör träningen mycket roligare. 

En längre måndag

Heyyy, är helt slut efter denna långa dag. Började med föreläsning av LO på skolan kl 9. Vi brukar börja 9.45 på måndagar men eftersom föreläsningen var kl 9 blev de 45min tidigare men de är lugnt för vi får börja 10.40 nästa måndag. Annars hade vi bara sam och idrott. Vi körde curling på idrotten, och no offence till de som kör curling nu men fy vad tråkigt det var. Hade jag inte vart med mina klasskamrater hade jag inte orkat vara kvar. Men vi löste de tråkiga med lite skratt. Efter de åt jag en supergod laxsallad hos min faster och senare tränade jag och mamma, blev ett indoor walking pass på friskis. Första gången för mig och det var ganska kul, ska följa med mamma fler gånger. Nu ligger jag bara i sängen och lyssnar på 5sos(!!!) och försöker skriva ihop ett personligt brev till ett CV, eller något liknande. Vill verkligen försöka skaffa ett jobb. Vill känna ihop egna pengar, skulle kännas grymt. Men det är svårt och är bara 16år så det är nog ganska svårt att komma in på arbetsmarknaden. Tror jag?? Men ska nog skriva ihop allt innan jag tänker på vart jag kan tänka mig jobba. 
Hoppsa ni haft en bra dag, puss!! 

FriYAY

Är mycket gladare än vad jag ser ut på bilden, det är ju freeeedddaaaaggg. Äntligen helg!! Fast känns dock som onsdag, trögt. Idag hade vi bara media ämnen som alla andra fredagar, älskat. Lite why fredagar i skolan är bra. Vi håller på att lära oss InDesign vilket är grymt eftersom man kan fixa sina dokument hur snygga som helst. Annars idag ska jag bara chilla tills vi ska äta middag med familjen. Farmor fyller år på måndag men vi kör lite födelsedagsmiddag idag istället.  

Song on repeat

  

Tre låtar som är på repeat atm, love it. 

Cupcakes

Bakade nyss chokladmuffins med choklad forsling, mummmsssss. Har dock inte smakat själva muffinsen men forsling är god, haha. Tog det här receptet för muffisen och denna för frostingen.

Har ätit massa smet nu så känner inte för att äta men ska tvinga mamma när hon kommer hem. Har även bakat marknadsnougat. Har varit ensam hemma så köpte lite ingredienser och bakade. En vanlig onsdags kväll, lol. 

Todiefor.com

Min goda vän Alice har ett samarbete med todiefor.com där ni kan få gratis frakt på er beställning. Hur coolt? Bara skriva ''ALICESANDBERG'' i checkouten när du valt en snygg bikini. Tycker ni alla ska ta möjligheten och beställa när ni slipper betala frakten. 

 

Hockey

Om ca en halv timme kommer Ida och hennes familj och hämtar mig för att åka till Karlstad för att kolla hockey. Är inge hockey fan eller sport fan men det ska bli kul. Så just nu sitter jag bara och kollar youtube och äter mat. Maten är såklart vegetarisk, det har faktiskt gått super bra med att vara vegetarian. Inte saknat kött alls, dock är det lite jobbigt att det mesta godiset innehåller gelatin. Gelatin kan komma från t.ex. ko och gris. Blää. Inte bra, men finns massa som inte innehåller de med. Dock kan jag ju äta fisk vilket jag gör, så de är lite lättare att laga mat och äta. Men nu ska jag äta upp och slänga i sakerna jag ska ha med mig. Ha en bra dag, puss!!