emeliewestin

14 januari

Idag har inte vart så intressant. Började dagen med ett mötte och senare svenska lektion på skolan. Slutade 13.20 som vi gör alla andra dagar med förutom måndag och då följde Lisa med hem en stund. Efter hon drog så somnade jag.. hehe. Somnade ca 17.00 och vaknade 18.45... Inte bra, kommer inte kunna somna inatt. Men har köpt ett sömn te som jag testade igår och de funkade ganska bra. Är vääääldigt dålig på att somna vilket inte är bra, försöker ändra det men inte lätt att ändra vanor. Men men, kom precis hem från Ica Maxi där jag hämtade ut ett packet och köpte mat. Mummmsss. Så nu sitter jag bara och äter, pluggar/redigerar lite på media uppgiften och kollar youtube. Imorgon kan jag sova huuuur länge som helst eftersom jag är ledig. Hur härligt?? Får se vad som händer då. Men nu ska jag plugga klart media uppgiften, hoppas ni haft en toppen dag. Kraaaam!!

Indisk kikärtscurry - vegansk maträtt

Igår var det jag som lagade mat till familjen, de blev faktiskt vegansk mat. Fick en kokbok i julklapp med massa vegetariska rätter och idag testade jag denna. Enkel och god maträtt. 

Get ready with me - youtube

Glöm inte att sätta på HD.

Gott nytt år, två dagar senare

Hur var ert nyår??? Min vart bra. Käkade middag och hade de allmänt kul med mina kompisar. En lugn och trevlig nyårsafton. Och nu är det 2016?? Började dock inte så kul för mig. Mår inge bra, lite ont i halsen och har super ont i huvudet.. Inte det roligaste kan jag tala om. Men egentligen känns det inte som nytt år. Vet inte riktigt varför men tyckte 2015 gick så himla snabbt och nu är det redan 2 januari. Galet. Men har iallafall bilvit Pescetarian, det är väl ett litet nyårslöfte. Har ni några nyårslöften?