emeliewestin

Kategori: Allmänt

NY BLOGG

en paus över sommar...?

Atm. Tierd in bed. Dålig bild :(

Nu ska jag förklara. Jag har inte orken att blogga över sommaren,tyvärr. Varför? Jo, min dator är seg. Haft den sen 2013 och PS på den vill inte funka heller. Så med en trög dator som jag knappt används känns motivationen för att fota mindre eftersom jag har inte de redigeringsprogrammen jag vill ha. Sen är det stressigt, för det tar en kvart att få över bilder nästan och de tar väl en timme eller så att ens få klart allt. Den tiden har jag inte. Sen är allting inte på topp heller, så jag ska vänta tills jag får tillbaka min skoldator. Sen får vi ser vad jag gör med denna. Den går att använda meen det är otroligt seg men det är inte så konstigt eftersom jag haft den sen 2013 och den är proppfull med bilder och videos. Jag skulle kunna lägga över allt på en hårddisk men det skulle tagit otroligt lång tid. Men har tänkt försöka spela in en video när jag är utomlands eller något skoj och lägga upp när skolan börjat. För jag älskar att blogga, skriva & filma. Jag går estet media av en anledning men ja, ibland är det bara jobbigt och känns som att man bara får hinder. Får se om jag slänger ihop inlägg men tror det kommer vara ganska dött men vem vet. Får se hur allt blir. Förlåt, kram. 

angående att jag suger på att uppdatera

Me atm, webbcam cuz ja ä sämst.

... Vill ha min skoldator. Använder knappt denna, kollar film och serier ibland men annars inget. Saknar Photoshop och allt sånt. Därför äre kasa bilder och knappt någon uppdatering alls. Men livet är kul, är med älsklingen ganska mycket, vart på Rihanna (sjuk upplevelse), träffar vänner, dyker.. Ja jo, typ de. Ser framemot mer. Ska imorgon upp kl 7 och sen äta med mamma kl 12. Sen bio med älsklingen osv. Trevligt. Frågan är dock vad jag gör uppe. Haha, flummigt inlägg. Natti. 

midsommar


Bild från midsommar och idag. 

Hej!! Allt bra? Själv är jag helt bränd. Solade första gången i år & min rumpa & rygg är nu mera en kräfta. Kul... Annars har dagen vart toppen. Såå varmt, idag vare som mest 26 grader tror jag. Igår vara 22-24 isch. Midsommar, såklart vart det regn. Vart helt blött men men. Vad är en midsommar utan regn? Var på en fest igår & vi sjöng karaoke & dansade massor. Såå kul!! Hoppas ni också hade en bra midsommar med. Ska snart äta, är grymt badsugen också... Kanske blir nattbad med älsklingen. Får tvinga han!!

bra helg

Vilken helg!! I fredags vare lite grill/poolfest hos min kompis Hugo med masa härliga vänner. Vi drog lite innan 00 för att kolla John de shon och wow vilket drag. Sjukt bra DJ, var hemma med älsklingen runt halv två. Lördags var vi i stan och åkte karusell och umgicks med masa trevligt folk vilket var trevligt också. Karusellerna var så himla roliga, älskar verkligen sånt. Och idag, söndag, firade vi en 20åring. Familjevän till oss. Älsklingen sov hos mig hela helgen men imonrgon ska ja tyvärr upp kl 5.45 för att jobba.. Tillbaka till verkligheten nudå.. Men bara 9 dagar kvar eftersom det är midsommar på fredag!! Yey. Men ska nog sova nu, haha vi hörs. 

tidiga morgnar, sena nätter och lite förklaring

Nu ska jag berätta en sak som inte är så rolig men ändå bra. Jag jobbar, på ett dagis. Det är mitt sommarlov, iallafall början. Jobbat en vecka imorgon och har då två stycken kvar. Men det betyder att min blogg är död + min egna macbook är inte lika bra som skolan. Har t.ex. inte photoshop. Men har inget att skriva om riktigt, för jag jobbar 7.30 till 16.00. Går upp ca 5.45 eller 6.00 sen jobbar jag, åker hem och typ sover. Långa dagar. Jätte tråkigt jag vet men need money haha. Men det är snart över och det ska bli skönt att få sova ut med älsklingen.. hehe. Men efter sommarjobbet ska jag skärpa mig och ta bilder med kameran. Så vi får hoppas på fint väder! I helgen eller snarare fredag (imorgon) ska ja på grillfest isch, hos en kompis. Mysigt!! Därför är håret lockat, man måste ju vara lite festlig. Resten av helgen är oklar.. får se. Men nu ska jag sova.. Natti! 

Sommarlov

Invigde sommarlovet med två härliga vänner sådär på kvällskvisten. Skönt med lov!!

1 dag kvar till sommarlov

Massa bilder från förra sommarlovet. 

Snart tar lilla jag sommarlov, går ut ettan??? Galet. Hoppas på ett super bra sommarlov, hoppas ni andra får de med. Btw, vart inaktiv för de sista pluggandet i skolan osv. Men nu blide bloggande, tihihi.