emeliewestin

Kategori: resedagbok

Har de super bra

Två senaste från insta.

Går så himla mycket så att fötterna nästan blöder, seriöst talat. Hade bara med converse & klackar med mig, har ej använt klackarna.. Tur. Hade ärlig talat ej klara av det. Men har köpt nya skor, bytte och det kändes bättre. Annars är allt toppen, shopping & turistiga saker är vad vi gör. Äter, fikar och sånt med. Såklart. Idag köpte vi biljetter till hopp on hopp off bussar, skönt att slippa gå. Sen har vi shoppat, det ska vi göra imorgon med. Imorgon går planet 18.55, om jag mins rätt.

Är riktigt trött nu, så ska vila lite innan vi ska ut och äta. Tror jag faktiskt tar klackarna. Ska man vara fin får man lida pin, right? 

Trött - påväg

I väntan på tåget till Stockholm... Gick upp kl 05. :-) ska försöka blogga så mycket som möjligt.

Danmark, Köpenhamn

Två bilder från shoppingturen på ca 8km. 

Igår tog vi bilen ner till Danmark för att vara här tills på söndag. Men igår, fredags, så var vi bara på hotellet. Vi var trötta efter den långa långa bilresan. Idag, lördag, så har vi shoppat och ätit lite. Väldigt lång shoppingtur må jag säga. Blev en del också men Danmark är ganska dyra, priset + 25%. Lite tråkigt för det finns massa roliga, bra och fina affärer. Men Köpenhamn är en väldigt fint stad, har varit här en gång innan. Ikväll ska vi på resturang, inte något annat planerat. Benen är döda & jag har lite ont i huvudet. Men men, äta bör man annars dör man. Så benen får palla sig till någon god resturang ändå. 

Snabb uppdatering

Just nu sitter vi på en restaurang vid stranden & ska snart äta. Igår shoppade vi & idag äre chilldag. Det är ca 30 grader & lite lite moln. Är dåligt på att blogga för vi gör antigen inget speciellt eller så är jag utmatad av solen.. Haha. Men detta va en snabb uppdatering från värmen, kram!!

It's my b-daaayyy

16år idag & det firas som sagt i varma Spanien!!

Nu drar vi

Planet går 15.20 & vi ska sitta på SAS loungen tills vidare.. Tagga!!

Upp